Pasient med religiøse behov


Skrevet af Hjemmesygeplejerske Heidi Schmidt, den 6. februar 2014

Jeg hadde en gang en gammel pasient. Først etter å ha besøkt henne i flere år, forstod jeg hvor mye hennes tro betydde for henne og hvor viktig det var for henne at vi ba "Fader Vår" sammen med henne om kvelden. Da jeg ønsket å rapportere dette, oppdaget jeg at det ikke fantes noen naturlig rubrikk for dette i rapporteringssystemet vårt, og at det heller aldri hadde vært etterspørsel etter det.

Læs hele artiklen på http://www.sykepleien.no/ikbViewer/fagutvikling/fagartikkel/117929/pasient-med-religiose-behov?p_document_id=117929

Artikler
Her findes forskellige aktuelle artikler omhandlende åndelig omsorg.

Har du en artikel du gerne vil henvise til via link eller lignende, kontakt da sidens administrator. Det er også muligt at skrive et længere indlæg omkring temaet, som kan offentliggøres her på hjemmesiden. Indlægget aftales med redaktionsgruppen, der sørger for redigering samt layout.

Se under Links for henvisninger til yderligere artikler. Og klik på "Hent litteraturliste her" for at hente en liste over artikler og bogtitler om åndelig omsorg.

Når du søger de artikler, der senest er lagt ind på hjemmesiden, så vær opmærksom på, at de nyeste artikler først findes efter artiklen "Ritualer i dødens nærhed".
Kreativweb.dk - logo