Illustration

Han er nær - enkle stykker til opmuntring og samtale


Forfatter:Kirsten Dufri Holmgaard
Forlag:Logos media
Udgivelsesår:2010
Anmelder:Annette C. Langdahl, sygeplejefaglig medarbejder og underviser

Beskrivelse:En del ældre oplever, at hukommelsen svigter, og at de bliver begrænsede i deres hverdag og oplever at blive forvirrede og utrygge. Den svigtende hukommelse kan hjælpes på vej ved hjælp af bl.a. billeder, stemninger, eller genkendelige ord fra salmer, bibelcitater eller andet.

Bogen er en andagtsbog og er skrevet til demente og deres familier. Den indeholder 40 enkle stykker (31 til hverdag og 9 til højtid) og er bygget op med et billede, en beskrivelse af en stemning, et citat (bibel eller salme) og en bøn.

Formålet med bogen er at give et redskab til det demente menneske, familien, plejepersonalet og andre, som skaber mulighed for samvær, samtale, genkendelse og fordybelse, om det, der er lige nu, og det. der har været en del af livet for det demente menneske. Bogen er skrevet med stor skrift og kan derfor i nogle tilfælde også læses af det demente menneske selv.
 
Bogen er præget af Kirsten Dufro Holmgaards 10 års erfaring med arbejdet med demente og passer meget godt til målgruppen. Deb kan varmt anbefales.


Logos Media
www.logosmedia.dk
Pris: 145,00 kr.
Kreativweb.dk - logo